home    reizen    going local    fotografie op reis    persoonlijk    over Jenny         
reizen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika

Reizen

24/03/2019

De mooiste rijstvelden op Bali: Jatiluwih, Tegalalang en meer

Geniet van de Jatiluwih rijstterrassen, Tegalalang en andere mooie rijstvelden op Bali. Inclusief tips voor hotels tussen de rijstvelden

Reizen

22/03/2019

Wat te doen in Moskou?

In deze blog lees je wat te zien in Moskou, deel ik de leukste plekken om te overnachten en geef ik meer tips voor je stedentrip naar Moskou

Reizen

17/03/2019

Mijn route door Maleisië

De leukste route door Maleisië: bezoek de hoogtepunten en leukste bezienswaardigheden van Maleisië in 3-4 weken.

Laatste Update:
24/03/2019

Reizen

Ik houd er van nieuwe dingen te ontdekken: een dagje op stap in een Nederlandse stad, een stedentrip over de grens, een reis met de rugzak voor een paar weken of zelfs wonen in het buitenland. Been there, done that.

Inmiddels heb ik ruim 60 landen bezocht, waarvan de meeste op deze site terug te vinden zijn. Klik in het menu aan de linkerkant op het land naar keuze. Ik ga verder dan veel anderen: ik bezoek niet alleen de bekende bestemmingen, maar vind het heerlijk onbekende landen te ontdekken. Waar toerisme nog in de kinderschoenen staat, of misschien wel nooit zal groeien. Landen die toch een plekje in mijn hart gestolen hebben. En straks misschien in dit van jou.

Mijn favoriete bestemming? Daar hoef ik geen seconde over na te denken: dat is Indonesië. Na meer dan tien reizen door het land, ook naar minder bekende gebieden, durf ik mezelf een echte Indonesië-kenner te noemen!

Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry