home    reizen    going local    fotografie op reis    persoonlijk    over Jenny         
reizen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika

Reizen

10/07/2019

Backpacken in Noord-Laos: bergen en minderheden

Backpacken in Noord-Laos is een groot avontuur. Tijdens een boottocht of trekking in Laos voert je langs bergen en minderheden

Reizen

07/07/2019

Kravica watervallen in Bosnië: een groene oase

Een bezoek aan Kravica is zeker iets wat je moet doen tijdens je Bosnië reis. Lees hier alles wat je moet weten voor je bezoek aan de Kravica watervallen

Reizen

30/06/2019

Rondreis Sulawesi: een reis langs de hoogtepunten van het zuiden

De mooiste route voor een rondreis Sulawesi van 8 dagen. Bezoek Tana Toraja, Makassar en verlaten stranden

Laatste Update:
14/07/2019

Reizen

Ik houd er van nieuwe dingen te ontdekken: een dagje op stap in een Nederlandse stad, een stedentrip over de grens, een reis met de rugzak voor een paar weken of zelfs wonen in het buitenland. Been there, done that.

Inmiddels heb ik ruim 60 landen bezocht, waarvan de meeste op deze site terug te vinden zijn. Klik in het menu aan de linkerkant op het land naar keuze. Ik ga verder dan veel anderen: ik bezoek niet alleen de bekende bestemmingen, maar vind het heerlijk onbekende landen te ontdekken. Waar toerisme nog in de kinderschoenen staat, of misschien wel nooit zal groeien. Landen die toch een plekje in mijn hart gestolen hebben. En straks misschien in dit van jou.

Mijn favoriete bestemming? Daar hoef ik geen seconde over na te denken: dat is Indonesië. Na meer dan tien reizen door het land, ook naar minder bekende gebieden, durf ik mezelf een echte Indonesië-kenner te noemen!

Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry