home    reizen    going local    fotografie op reis    persoonlijk    over Jenny         
reizen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika

Reizen

19/02/2020

Doen op Sumba Indonesië: alles over reizen op Sumba eiland

Op het onontdekte Sumba vind je nauwelijks toeristen, wél vind je er verlaten stranden, authentieke dorpen en ikat – een traditionele vorm van weven

Reizen

16/02/2020

Waarom Tenerife tegenviel

Soms valt het tegen op reis... Bij mij ontbrak het 'wow' gevoel op Tenerife

Reizen

12/02/2020

Hurtigruten cruise: met een postboot langs de Noorse fjorden

De Noorse Fjorden zijn een populaire bestemming voor een cruise. Ik kies voor de Hurtigruten postboot tussen Bodo en Tromso. Lees snel mijn ervaringen!

Laatste Update:
19/02/2020

Reizen

Ik houd er van nieuwe dingen te ontdekken: een dagje op stap in een Nederlandse stad, een stedentrip over de grens, een reis met de rugzak voor een paar weken of zelfs wonen in het buitenland. Been there, done that.

Inmiddels heb ik ruim 60 landen bezocht, waarvan de meeste op deze site terug te vinden zijn. Klik in het menu aan de linkerkant op het land naar keuze. Ik ga verder dan veel anderen: ik bezoek niet alleen de bekende bestemmingen, maar vind het heerlijk onbekende landen te ontdekken. Waar toerisme nog in de kinderschoenen staat, of misschien wel nooit zal groeien. Landen die toch een plekje in mijn hart gestolen hebben. En straks misschien in dit van jou.

Mijn favoriete bestemming? Daar hoef ik geen seconde over na te denken: dat is Indonesië. Na meer dan tien reizen door het land, ook naar minder bekende gebieden, durf ik mezelf een echte Indonesië-kenner te noemen!

Content Copyright © 2003 - 2020 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2020 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry