home    reizen    going local    fotografie op reis    persoonlijk    over Jenny         
reizen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika

Reizen

10/11/2019

Street art in Utrecht: fietsen langs de mooiste kunst

Stap op de fiets en ontdek de mooiste street art rondom het centrum van Utrecht

Reizen

03/11/2019

De Taroko kloof in Taiwan: een van de mooiste natuurgebieden van Azië

Tips voor een bezoek aan de Taroko Kloof. Plan je trip en haal het maximale uit dit fantastische nationaal park in Taiwan!

Reizen

27/10/2019

Tips voor een bezoek aan de Krka watervallen in Kroatië

Krka National Park is ieder seizoen de moeite! Lees alles over de Krka watervallen in Kroatië, de hoogtepunten van het park, Krka met kinderen en meer

Laatste Update:
10/11/2019

Reizen

Ik houd er van nieuwe dingen te ontdekken: een dagje op stap in een Nederlandse stad, een stedentrip over de grens, een reis met de rugzak voor een paar weken of zelfs wonen in het buitenland. Been there, done that.

Inmiddels heb ik ruim 60 landen bezocht, waarvan de meeste op deze site terug te vinden zijn. Klik in het menu aan de linkerkant op het land naar keuze. Ik ga verder dan veel anderen: ik bezoek niet alleen de bekende bestemmingen, maar vind het heerlijk onbekende landen te ontdekken. Waar toerisme nog in de kinderschoenen staat, of misschien wel nooit zal groeien. Landen die toch een plekje in mijn hart gestolen hebben. En straks misschien in dit van jou.

Mijn favoriete bestemming? Daar hoef ik geen seconde over na te denken: dat is Indonesië. Na meer dan tien reizen door het land, ook naar minder bekende gebieden, durf ik mezelf een echte Indonesië-kenner te noemen!

Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry