home    reizen    going local    fotografie op reis    persoonlijk    over Jenny         
reizen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika
Laatste Update:
15/12/2019

Samenwerkingen

IkReis staat voor openheid en transparantie. De verschillende vormen van samenwerkingen op IkReis worden hieronder uitgelegd. Een handig overzicht voor lezers én bedrijven.

Samenwerkingen -> affiliatielinks

IkReis maakt gebruik van affiliatielinks. Dit is een linkje naar een product of bedrijf waar ik (meestal) persoonlijk ervaring mee heb en waar ik achter sta.

Wanneer een lezer iets koopt via een dergelijke link, ontvang ik een klein beetje commissie. De lezer hoeft hier niks voor te doen en betaalt zelf niks extra's. 

Het opzetten van een blog als IkReis kost veel tijd en ook geld. Ik ben lezers zeer dankbaar wanneer ze iets boeken via deze site! 

Op IkReis vind je onder andere affiliatielinks naar booking.com en cameranu.nl.

Samenwerkingen -> adverteren en recensies voor bedrijven

Er zijn diverse mogelijkheden voor adverteerders op IkReis. 

Bezoekers van IkReis wonen veelal in Nederland en hebben een sterke interesse in reizen en fotografie. IkReis neemt je mee naar onbekende plekjes en culturen. IkReis gaat verder dan de hoogtepunten en verlaat graag de gebaande paden. IkReis richt zicht op flashpackers en reizigers die iets meer dan gemiddeld te besteden hebben. Hoewel IkReis focust op lezers van 30 jaar en ouder, zijn er ook veel 25+ lezers. Ongeveer 66% van de lezers is vrouw.

Reisblogs worden veelvuldig gebruikt bij het plannen van een volgende reis. Dat maakt samenwerken voor u interessant. Er wordt gezocht op naar bestemmingen, lokale restaurants en accommodaties. Fotografietips en -excursies vormen een inspiratiebron voor (reis)fotografen.

Zoekt u gratis linkbuilding? Helaas bent u dan niet aan het juiste adres. IkReis kan geen ruillinks accepteren van commerciële websites of websites met commerciële producten. Op IkReis deel ik mijn ervaringen. Ik werk daarom alleen met eigen unieke teksten en niet met kant-en-klare advertorials. Ik vind transparantie naar mijn lezers erg belangrijk, ik maak melding van gesponsorde content. 

Wilt u dat ik een recensie schrijf over een product, of wilt u een bestemming promoten? Stuur gerust een mailtje naar info@ikreis.net. Wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Samenwerkingen -> bloggersreis en perstrip

Heeft u suggesties voor een bloggersreis of perstrip? Bent u eigenaar van of werkzaam bij een DMO, reisorganisatie, accommodatie, media-, marketing- of PR-bureau en heeft u een voorstel wat bij mijn blog past? Ik hoor het graag via info@ikreis.net.

In het verleden werkte ik onder andere samen met bestemmingen als Jordanië en Sri Lanka en diverse Europese bestemmingen als België, Duitsland en Slovenië (en Nederland!).

Over samenwerkingen -> voor de lezer

Op IkReis vind je ervaringen van Jenny als reiziger en fotograaf. Deze ervaringen zijn eerlijk en authentiek, ook als het een samenwerking betreft. Wanneer een artikel (mede) tot stand is gekomen door een samenwerking dan wordt dit altijd gemeld. Wel zo netjes.

Jenny is kieskeurig en gaat alleen samenwerkingen aan met producten en bestemming waar ze ook zonder sponsoring voor zou kiezen.

Contact

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@ikreis.net.

Jenny Smit is eigenaar van IkReis. Deze blog is onderdeel van www.fotoof.nl, KvK 52530922.

Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2019 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry