home    reizen    going local    fotografie op reis    travel movies    persoonlijk    over Jenny         
reizen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika
Laatste Update:
15/08/2018

Samenwerkingen

IkReis staat voor openheid en transparantie. De verschillende vormen van samenwerkingen op IkReis worden hieronder uitgelegd. 

Samenwerkingen -> affiliatielinks

IkReis maakt gebruik van affiliatielinks. Dit is een linkje naar een product of bedrijf waar ik (meestal) persoonlijk ervaring mee heb en waar ik achter sta.

Wanneer een lezer iets koopt via een dergelijke link, ontvang ik een klein beetje commissie. De lezer hoeft hier niks voor te doen en betaalt zelf niks extra's. 

Het opzetten van een blog als IkReis kost veel tijd en ook geld. Ik ben lezers zeer dankbaar wanneer ze iets boeken via deze site!

Op IkReis vind je onder andere affiliatielinks naar booking.com en cameranu.nl.

Samenwerkingen -> adverteren en recensies voor bedrijven

Er zijn diverse mogelijkheden voor adverteerders op IkReis. De meeste bezoekers zijn reizigers en fotografen. Reisverhalen worden veelvuldig gebruikt bij het plannen van een volgende reis. Fotografietips en -excursies vormen een inspiratiebron voor (reis)fotografen.

Voor meer informatie over een samenwerking kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@ikreis.net.

Zoekt u gratis linkbuilding? Helaas bent u dan niet aan het juiste adres. IkReis kan geen ruillinks accepteren van commerciële websites of websites met commerciële producten. IkReis plaatst geen gesponsorde of commerciële do-followlinks. Ik vind transparantie naar mijn lezers erg belangrijk, ik zal daarom altijd melding maken van gesponsorde content. 

Samenwerkingen -> bloggersreis en perstrip

Wilt u dat ik een recensie schrijf over een product voor deze site, of wilt u een (nieuwe) bestemming promoten? Wilt u samenwerken op het gebied van fotografie? Neem gerust contact met op via info@ikreis.net, wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Op verzoek stuur ik u een perskit met meer informatie. 

Over samenwerkingen -> voor de lezer

Op IkReis vind je ervaringen van Jenny als reiziger en fotograaf. Deze ervaringen zijn eerlijk en authentiek, ook als het een samenwerking betreft. Wanneer een artikel (mede) tot stand is gekomen door een samenwerking dan wordt dit altijd gemeld. Wel zo netjes.

Jenny is kieskeurig en gaat alleen samenwerkingen aan met producten en bestemming waar ze ook zonder sponsoring voor zou kiezen.

Contact

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@ikreis.net.

IkReis is onderdeel van www.fotoof.nl, KvK 52530922.

Content Copyright © 2003 - 2018 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2018 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry