home    reizen    slow travel    fotografie op reis    reisinspiratie    over IkReis    icoon facebook   icoon twitter   icoon instagram
reizen   slow travel   fotografie   reisinformatie
europa   azië   afrika   amerika

foto jenny met muts

Ik ben Jenny – reiziger, fotograaf en juf. Ik bezocht meer dan 70 landen in vier continenten. Toch tel ik liever ervaringen dan landjes. Mijn grote liefdes zijn drop en Indonesië. Mijn dochter AKA de kleine reiziger (2018) is verslaafd aan sambal.

IkReis is een blog voor liefhebbers voor reizen en fotografie. Hier vind je sinds 2003 inspirerende reisverhalen en praktische tips voor een zelfstandige rondreis, roadtrip of stedentrip (met en zonder kinderen). Met de fotografietips op IkReis leg je je reizen mooi vast.

Lees meer.

Plannen 2023:

- Moezel (jan)
- Marokko (feb)
- Interrail (april/mei)
- Eisenach (mei)
- Indonesië (juli/aug)
- Singapore (aug)
- Maleisië (aug)
- Brabant (sept)
- Ameland (okt)
- Tsjechië (dec)


banner van sunny cars

banner booking


Samenwerkingen

IkReis vloeit voort uit een passie voor reizen en fotografie. Dat zie je terug in elke blog. Reisblogs worden veelvuldig gebruikt bij het plannen van een volgende reis. Dat maakt samenwerken voor u interessant. Er wordt gezocht op naar bestemmingen, lokale restaurants en accommodaties. Fotografietips en -excursies vormen een inspiratiebron voor (reis)fotografen.

IkReis richt zich tot onafhankelijke reizigers van 25-44 jaar, met en zonder kinderen. 

Op IkReis vind je authentieke en eerlijke verhalen. Ook wat betreft samenwerkingen is IkReis open en transparant. IkReis werkt uitsluitend met eigen unieke teksten en niet met kant-en-klare advertorials.

Hier lees je meer over Jenny, het gezicht van IkReis.

Wat is er mogelijk?

Gastblogs

Op deze reisblog verschijnen regelmatig interviews met inspirerende reizigers die in het buitenland wonen, stage lopen of vrijwilligerswerk doen. Een gastblog is een niet-commercieel verhaal. Zo schreef Henriëtte bijvoorbeeld een blog over haar leven in Saoedi Arabië, hoe bijzonder is dat!

Wil je ook een keer geïnterviewd worden? Neem dan contact op via info@ikreis.net en ik stuur je vrijblijvend meer informatie.

Product en hotel reviews

Je kunt IkReis altijd benaderen voor een eerlijke review van een product of hotel. Een review kan eventueel gekoppeld worden aan een winactie, welke zal worden gedeeld en gepromoot op Social Media.

Persreizen en blogtrips

Heb je suggesties voor een bloggersreis of perstrip? Bent je eigenaar van of werkzaam bij een DMO, reisorganisatie, accommodatie, media-, marketing- of PR-bureau en heb je een voorstel wat bij mijn blog past? Ik hoor het graag via info@ikreis.net.

Tijdens een persreis of blogtrip zal ik een bestemming zo goed mogelijk uitlichten door middel van live updates op sociale media. Na afloop van de reis zal er een uitgebreide blog op IkReis verschijnen voorzien van mooie sfeerfoto's. Alle blogs worden meerdere keren gedeeld op Social Media.

In het verleden werkte ik onder andere samen met bestemmingen in Jordanië, Indonesië en diverse Europese bestemmingen in België, Duitsland en Slovenië (en Nederland!).

Wat betekenen deze samenwerkingen voor de lezer?

IkReis werkt alleen samen met partijen die passen bij deze blog en waar ook zonder sponsoring voor gekozen zou (kunnen) worden. Wanneer een artikel (mede) tot stand is gekomen door een samenwerking dan wordt dit altijd gemeld. Wel zo netjes.

Het opzetten en onderhouden van een blog als IkReis tijd en geld. Wil je als lezer mij een beetje steunen? Op IkReis vind je affiliatielinks naar onder andere booking.com, cameranu.nl en Sunny Cars. Dit zijn bedrijven waar IkReis erg goede ervaringen mee heeft. Boek je iets via deze link? Dan betaal jij niks extra's en ontvangt IkReis een beetje commissie. Daar zijn we je erg dankbaar voor!

IkReis kan geen ruillinks accepteren van commerciële websites of websites met commerciële producten.

Contact

Wil je samenwerken? Neem voor een mediakit en de meest recente statistieken contact op met info@ikreis.net

Jenny Smit is eigenaar van IkReis. Deze blog is onderdeel van www.fotoof.nl, KvK 52530922, BTW NL001816900B39.


 

Content Copyright © 2003 - 2023 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2023 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry