home    reizen    slow travel    fotografie op reis    reisinspiratie    over IkReis    icoon facebook   icoon twitter   icoon instagram
reizen   slow travel   fotografie   reisinformatie
europa   azië   afrika   amerika

foto jenny met muts

Ik ben Jenny – reiziger, fotograaf en juf. Ik bezocht meer dan 70 landen in vier continenten. Toch tel ik liever ervaringen dan landjes. Mijn grote liefdes zijn drop en Indonesië. Mijn dochter AKA de kleine reiziger (2018) is verslaafd aan sambal.

IkReis is een blog voor liefhebbers voor reizen en fotografie. Hier vind je sinds 2003 inspirerende reisverhalen en praktische tips voor een zelfstandige rondreis, roadtrip of stedentrip (met en zonder kinderen). Met de fotografietips op IkReis leg je je reizen mooi vast.

Lees meer.

Plannen 2023:

- Moezel (jan)
- Marokko (feb)
- Interrail (april/mei)
- Eisenach (mei)
- Indonesië (juli/aug)
- Singapore (aug)
- Maleisië (aug)
- Brabant (sept)
- Ameland (okt)
- Tsjechië (dec)


banner van sunny cars

banner booking


over Jenny


Paspoort

Naam
Geslacht
Geboortejaar
Woonplaats
Land van herkomst
Passies

 

: Jenny Smit
: Vrouw
: 1978
: Utrecht
: Nederland
: Reizen, fotografie, duiken

Over Jenny

Jenny (41) is de drijvende kracht achter IkReis. Met haar camera vangt zij de wereld om haar heen en neemt ze je mee naar de leukste plekjes. Jenny is nuchter en soms een tikkie eigenwijs, dat zie je terug op IkReis.

Naast haar blog staat Jenny voor de klas en heeft ze een dochter van 1.

Over IkReis

IkReis vloeit voort uit een passie voor reizen en fotografie. IkReis is in 2003 gestart als een van de eerste Nederlandse blogs over reizen. De blogs op IkReis zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en zijn voorzien van eigen beeldmateriaal. 

Door jarenlange reiservaring in meer dan 70 landen zijn blogs zeer divers. IkReis gaat verder dan de gebaande paden, ver weg én dicht bij. Op IkReis vind je blogs over vele bestemmingen. Hier lees je alles over de belangrijkste bezienswaardigheden, over handige routes en vind je veel praktische tips. Het leven is al druk genoeg. De going local verhalen op IkReis nemen je mee in een wereld van slow travel, bijzonder ontmoetingen en lokale cultuur en festivals.

Daarnaast biedt IkReis sprekende fotoreportages en handige fotografietips.

Hier lees je meer over samenwerken met IkReis. IkReis is onderdeel van www.fotoof.nl, KvK 52530922.


 

Content Copyright © 2003 - 2023 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2023 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry