home    reizen    slow travel    fotografie op reis    reisinspiratie    over IkReis    icoon facebook   icoon twitter   icoon instagram
reizen   slow travel   fotografie   reisinformatie
europa   azië   afrika   amerika

foto jenny met muts

Ik ben Jenny – reiziger, fotograaf en juf. Ik bezocht meer dan 70 landen in vier continenten. Toch tel ik liever ervaringen dan landjes. Mijn grote liefdes zijn drop en Indonesië. Mijn dochter AKA de kleine reiziger (2018) is verslaafd aan sambal.

IkReis is een blog voor liefhebbers voor reizen en fotografie. Hier vind je sinds 2003 inspirerende reisverhalen en praktische tips voor een zelfstandige rondreis, roadtrip of stedentrip (met en zonder kinderen). Met de fotografietips op IkReis leg je je reizen mooi vast.

Lees meer.

Plannen 2023:

- Moezel (jan)
- Marokko (feb)
- Interrail (april/mei)
- Eisenach (mei)
- Indonesië (juli/aug.)
- Singapore (aug.)
- Maleisië (aug.)


banner van sunny cars

banner booking


Thailand in beeld

Hoewel Thailand niet mijn favoriete Aziatische land is, ben ik verschillende keren in Thailand geweest. Bij deze een fotoverslag van deze reizen.

Mijn eerste reis door Thailand deed ik vrijwilligerswerk bij de Akha in het noorden van Thailand. Een bijzondere reis: ik ging voor het eerst alleen backpacken in Azië én ik deed voor het eerst vrijwilligerswerk in het buitenland. Beide zaken zijn zo goed bevallen dat ik het later vaker deed.

Foto's zijn genomen in Bangkok, Ayuthaya, Kanchanaburi, Sangklaburi, Chieng Mai en Chieng Rai.

Meer lezen over Thailand en vrijwilligerswerk?


Foto's Thailand 

Content Copyright © 2003 - 2023 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2023 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry