home    reizen    going local    fotografie op reis    travel movies    persoonlijk    over Jenny         
reizen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika
Laatste Update:
21/09/2018

Thailand 2003-2006

 

In juli 2003 ben ik voor het eerst solo naar Thailand vertrokken. Doel: backpacken en vrijwilligerswerk doen in Noord Thailand. Maar natuurlijk ook lekker vakantie vieren, het opsnuiven van een mix van cultuur en natuur. 

Route Thailand 2003

Mijn eerste kennismaking met Thailand was in Bangkok. Een miljoenenstad met vele mooie tempels en veel faciliteiten voor toeristen, maar ook een stad met veel vervuiling. Snel dus door per trein naar Kanchanaburi en Nam Tok, het huidige eindpunt van de death railway. 

Daarna ben ik per vliegtuig naar Chieng Rai in het noorden gegaan. Hier heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Akha Hill Tribe. In Chieng Mai genoot ik van de tempels en heb ik een kookcursus gedaan en een twee-daagse trekking. 

Next stop is het midden van Thailand: Ayuthaya en Lopburi, waar ik vele oude tempels heb bezocht. Mijn laatste dagen in Thailand heb ik doorgebracht in Hua Hin. Zon, zee strand en niet verbrand :-) Bovendien heb ik Hua Hin gebruikt als uitgangsbasis voor mijn dagtocht naar Phetchaburi.

 

Route Thailand 2006

In 2006 heb ik een jaar door Azie gereisd. Tijdens deze reis ben ik een paar keer in Thailand geweest. In januari was ik in Bangkok en omgeving. Een paar maanden ging ik naar het noorden van Thailand.

Tijdens mijn bezoeken aan Bangkok heb ik diverse malen Nederlandse gevangenen in Bangkwan Prison bezocht. Heb jij dit wel eens overwogen?

Wil je het echte Thailand leren kennen? Lees dan ook het interview met Frank van Coral Gardening.


Content Copyright © 2003 - 2018 Jenny Smit.      Privacy en Disclaimer      Samenwerkingen     Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2018 Jenny Smit.
Privacy en Disclaimer
Samenwerkingen
Website by Web Chemistry