home    bestemmingen    going local    fotografie    travel movies    persoonlijk    over Jenny         
bestemmingen   going local   fotografie   persoonlijk
europa   azië   afrika   amerika
Laatste Update:
27/04/2017

België

Ik ben veel te weinig bij onze zuiderburen op bezoek geweest. En ik heb veel te weinig over deze bezoekjes geschreven. 

België is een heerlijk land voor een stedentrip. Genieten van de Bourgondische leefstijl, lekker eten en gewoon een ontspannen weekend weg. Een weekend met vrienden, een actieve midweek in de Ardennen of op pad met mijn grote vriend de camera. 

Een stedentrip Antwerpen in de winter

Ik trotseer de winterkoude en stap in de auto naar Antwerpen. Het is vroeg donker en de stad is gehuld in duizenden lampjes. Een stedentrip naar Antwerpen in de winter is een absolute aanrader, vooral vanwege de lichtjes en de leuke wintermarkt.

Een weekendje Leuven

In oktober zal ik naar Leuven gaan. Ik bezoek hier 500 jaar Utopia in Leuven. Bovendien is Leuven een stad voor een heerlijk ontspannen weekendje weg! Ik zet een aantal plekjes om te eten, drinken en slapen op een rij.

Fotografie in België

België heeft een aantal hotspots voor fotograferen. Verdwaal in het spookstadje Doel onder de rook van Antwerpen. Doel is een leuke plek voor beginnende Urbex-fotograferen.

Houd je meer van de natuur? Geniet dan in de maand mei van het betoverende Hallerbos. Waar ter wereld vind je een prachtig paars tapijt tussen de bomen?


De trappen van de St. Annatunnel in Antwerpen

Vliegen vanuit België

Wist je dat je soms honderden euro's kan besparen door NIET vanaf Schiphol te vliegen maar te vertrekken vanuit Zaventem? Met de auto ben je er zo en je kan betaalbaar parkeren bij het vliegveld. Op prijsvergelijkingssites als tix.nl kun je Brussel als vertrekluchthaven selecteren. Heel handig!

Links

will go to Belgie

 

Deel deze pagina:

Content Copyright © 2003 - 2017 Jenny Smit.       Disclaimer      Website by Web Chemistry
Content Copyright © 2003 - 2017 Jenny Smit.
Disclaimer
Website by Web Chemistry